............................................................................................................................................................................................................................
WEB PROMOTING STUDIO
SEO
Web oldalak, szolgáltatások és termékek előléptetése az interneten
Web oldalak, szolgáltatások és termékek bejegyzése és reklámozása az interneten
Web oldalak, szolgáltatások és termékek reklámozása több mint 500 szociális és kereskedelmi oldalon
Web oldalak optimizálása és ráhangolása az internetes keresőmotorokra
Web S.E.O
Web marketing és internetes marketing
Web oldalak készitése az új Google szabványok és szabályok szerint
Kis filmek készitése és feltöltése az internetre és weboldalakra
Web oldalak tárolása - Hosting
Web oldalak bövitése és ujraépitése
Web cimek és nevek foglalása -.EU, .DE, .RO, .COM, .HU, .ORG, .NET, stb.
3 PERCES ISMERTETŐ

AZ INTERNETES KERESŐMARKETINGRŐL, A WEBOLDALAK ELŐLÉPTETÉSÉRŐL ÉS AZOK OPTIMIZÁLÁSÁRÓL
    

A nagy siker érdekében
Rengeteg oldalt lehetne írni a keresőmarketingről (Search Engine Marketing- SEM) és az optimizálásról (Search Engine Optimization-SEO), azonban ezzel az alig három percnyi útmutatóval az a célunk, hogy a legfontosabb tényezőket bemutassuk.

Ez a kalauz olyan kérdésekre ad választ, mint például- Mi a keresőmarketing? Mi az optimizálás? Mi alapján választja ki a Google a legelső találatokat? Miért van Önnek szüksége ránk és az optimizálásra? Milyen visszatérüléssel számolhat? Mennyibe kerül ez Önnek?

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ez az út már eredményesnek bizonyult az internetes keresőmarketing és az  optimizálás világában. Nincs ebben semmi mágia, vagy egyéb varázslat, csupán azt kell megérteni, hogy mi a fontos a Google- nak, és milyen szempontok, bejegyzések és trükkök  alapján rangsorolja a találati listát.

Mi is a keresőmarketing és az optimizálás?
Egy jól és helyesen megvalósított keresőmarketinggel és optimizálással azt nyújtjuk a Google keresőrobotoknak, amire valóban szükségük van. Mivel a Google nem publikál egyetlen útmutatót sem a működésével kapcsolatban, évekbe telt az internetes szakembereknek, hogy pontosan megértsék,  a Google logikáját.

Ez nem átverés: rögtön láthatja, mitől lesz az Ön honlapja az első helyezettek között. Ez az eredmény akár több ezer további látogatót hozhat majd weboldalának, megnövekedett bevételekkel és további üzleteket termelve. De hogyan is válogatja ki a Google ezeket az első oldalakat és első helyeket?
Copyright. All right reserved.
............................................................................................................................................................................................................................
www.web-soft-promo.eu
Hogyan választja ki a Google és más keresőoldalak, hogy ki legyen a legelsők között?
Sokan feltételezik azt, hogy a top Google helyezések annak köszönhetőek, hogy a weblap készítő/webdesigner kulcsszavakkal tölti fel az adott honlap oldalait.

Miközben ez még nem elegendő, figyelembe kell vennie azt is, hogy a legtöbb konkurens weboldalon (melyek Önhöz hasonlóan az első helyezésekre pályáznak) már alkalmazták ezt a "kulcsszavas" technikát.

Mindebből arra tudunk következtetni, hogy a Google ennél jóval több tényezőt vesz figyelembe, mikor kikalkulálja, hogy mely oldalak legyenek a "top tízben". Ezért fontos betartani mind a 8-10 nagyon fontos tényezőt.

Nem varázslat, csupán logika és nagyon sok munka!
A google feladata a legjobban teljesítő, azaz a keresésekhez leginkább releváns eredmények lehetővé tétele a felhasználók számára. A tartalmi relevancia az oka annak, hogy napjainkban a Google a legjobb kereső. A Google kereső robotai mindig a legpontosabb tartalommal rendelkező oldalakat hozzák előre a felhasználó számára.

Minél több pontot kap a weboldal a robotoktó, annál előkelőbb helyezésre kerül. De vigyázni kell, hiszen ezeket a pontokat el is lehet veszíteni, ha a Google úgy gondolja, hogy természetellenes módon akarják manipulálni az eredményeket.


Mit is akar a Google?
Hogy pontosan mit pontoznak a robotok, legjobb tudásunk szerint több ezer számítást végez a Google a találati lista sorrendbe tételéhez, azonban mindezek 5 fő kategóriába csoportosíthatók:
- a honlapja helyesen épül fel, és a Google könnyedén felismeri az összes oldalát
- a weboldala megfelel a Google tartalmi és technikai iránymutatásainak
- a weboldal tartalma sűrűn változik
- a Google a nagyobb és reális  weboldalakat kedveli, ezért az Ön honlapja méretének növekednie kell
- és végül a legfontosabb,  hogy az Ön honlapja hivatkozik, és kapcsolatban áll más hasonló témájú oldalakkal
A legjobb helyezések érdekében érdemes a fenti pontok alapján szerkezteni a weboldalakat, mert ha versenytársi több elemmel rendelkeznek, ön elé kerülhetnek a keresési listán. Ez jelenti az igazi harcot a népszerűségért és az első helyekért a Google ban.

Tudja-e a webdesignerem ezeket a dolgokat?
Ritka eset!
A keresőmarketing és a webdesign két különböző szakterület; körülbelül annyira hasonlít a kettő egymásra, mint a burkoló és a gépészmérnök munkája: felismerik egymás teendőit, de korántsem biztos, hogy el is tudják végezni a másik munkáját és nem is érdekli egyiket sem  a másik feladatköre.

A jó webdesignerek (weblapkészítők) tisztában vannak az elkészített oldal első két, esetleg három alpontjával, de nem valószínű, hogy megértik, értelmezik a több száz alpontot, ez az alapvető különbség a két szakterület között.

Általában három évbe is beletelik, mire megérti valaki a keresőmarketing-optimizálás stratégiai oldalát; csak miután több száz munkában vesz részt és ezeket utánna is nyomonköveti,  tud olyan tapasztalattal rendelkezni, hogy azt nyújthassa a Google számára, amire valóban szüksége van- olyan kockázat nélkül, mint például egy ügyfél weboldalának keresőből való kitiltása.

Mit nyújtanak a keresőmarketing és optimizaló szakemberek a pénzükért?
A keresőmarketinggel foglalkozó cégek elsődleges feladata az, hogy biztosítsák, hogy az adott weboldal megfeleljen a Google kritériumainak, robotainak és iránymutatásainak. Miután ennek ellenőrzésére sor került, a keresőmarketing szakember javasolja az Ön web designerének, hogy végezze el az esetleges változtatásokat, valamint Önnel együttműködve válasszák ki a tevékenységi körét leginkább jellemző kulcsszavakat. Egy jó keresőmarketinges meg kell tudja mondani Önnek, hogy milyen típusú kulcsszavak után érdeklődik a legtöbb potenciális ügyfél. A legnagyobb hatásfokot akkor lehet elérni, ha ugyanaz a személy a weboldalkeszitő és az optimizáló-marketinges.

Miután ezeket a változtatásokat végrehajtották, itt az ideje, hogy népszerűsítsék weboldalát a Google-on vagy más kereső oldalakon keresztül. Hogy ez megvalósulhasson, a keresőmarketing szakemberek az Ön weboldalának tartalmára, azzal kapcsolatos cikkekre, kis filmekre, folyóiratokra, nagyszámú hirdetőoldalakra fókuszálnak, illetve megfelelő partnereket keresnek, akik hajlandóak online reklámozni weboldalát.

Mennyi időbe telik?
Az Ön oldalának gondos előr juttatása a minőségről, nagyon sok munkáról,  stratégiáról és logikáról szól. Ez az a pont, ahol az Ön keresőmarketinges cégének tapasztalata nyilvánvalóvá válik. Általános szabályként elmondhatjuk, hogy 3-6 hónapon belül jelentkeznek az elvárt eredmények.

A siker folyamatos nyomonkövetése!
Minden ilyen jellegű munkával kapcsolatosan, főleg a korai időszakban úgy tűnhet, mintha nem történne semmi. Ezért a vezető keresőmarketinges cégek különös figyelmet fordítanak az ügyféllel való folyamatos kapcsolattartásra. A munka folyamatával kapcsolatban Ön havi, de akár heti megbeszélésre számíthat.

Hogyan térül meg ez a befektetés számomra?
Ez a kérdés természetesen létfontosságú. Egy jó marketing és optimizálás segitségével, egy kis idő elteltével, forgalmának folyamatos növekedésére számíthat. A megfelelő kulcsszavak kiválasztása központi feladat: ha jól kiválasztják, akár 2-4 hónapon belül új üzletekre számíthat.
Szeretne hogy a Weboldala, szolgáltatása vagy terméke az interneten az elsők között legyen?
Möchten Sie, dass Ihre Webseite, Leistung oder Ihr Produkt auf dem Internet zwischen den Ersten sein wird?
Do you wish that your web site, service or product to be between the firsts on the internet?
Aţi dori ca pagina Dvs. de web, serviciul sau produsul Dvs. să fie printr-e primii pe internet?